Ssangyong Tivolit teszteltem

Felüdülés volt a városi forgalomban a Tivolival közlekedni! Egy sportos, kényelmes kis városi crossovert ismerhettem meg, külsőre tetszetős, a belseje pedig úgy van kialakítva, hogy minden kézre álljon, így nagyon praktikus. Az ülés nagyon jól támaszt a kanyarban, a váltó útja, és kezelhetségét jól eltalálták. Kiváló arra, hogy a kátyús utakon ne kelljen nullára lassítani a gödröknél, és biztonságos érzést adjon, offroad versenyt azért persze nem nyerünk vele.

Álló helyzetből 50-60-ig jól gyorsul az 1.6 benzinszürcsölő motorral, ami komolyan keveset fogyaszt. A futóműve is meglepően sportos, mindemellett ha megállok az út szélén, a napellenzőt lenyitva minden szükséges dolog elém tárul, már csak a sminkkorrigálás funkciót kell hozzá kifejleszteni a következő években. Autópályán nem kell nagyon félni a sebességtúllépéstől, cserébe a tempomat kellő kényelmet ad a hosszabb utakon.

Csábos és egyben a kaszni, nem szégyellenék leparkolni vele semmilyen alkalommal, és a koreai gyártó magas biztonsági feltételeket is garantál. Tökéletes autó lenne arra, hogy kijárjak vele versenyekre a csapattal, jól mutatna a szervízparkban és a pálya mellett is, de akár színházba is járnék vele.

Nekem tetszett, jó móka volt vele dolgozni, remélem még találkozunk! :)

A videót láthatjátok hamarosan!

#teszt #ssangyong #crossover

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square